Το δικό της χριστουγεννιάτικο χρώμα πήρε η πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, έχοντας πλέον φάτνη, καρουζέλ, τρενάκι και άλλα πολλά. 

Το λούνα παρκ στήθηκε ήδη από τον ιδιώτη που έχει έρθει σε συμφωνία με τον δήμο για να ενοικιάσει τον χώρο και ήδη έχει προσφέρει ένα διαφορετικό ύφος και γιορτινό χρώμα στην πλατεία. 

Τα παιδιά της περιοχής, αλλά και γενικότερα της Πάτρας που πηγαίνουν συχνά μαζί με τους γονείς τους στα Ψηλαλώνια, πρόκειται να αγαπήσουν αυτό το παιχνιδιάρικο παραμυθένιο σκηνικό που έχει μπει σε μία από τις πλατείες της πόλης που ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα, συγκεντρώνει αρκετό κόσμο. 

Το λούνα παρκ σε συνδυασμό με την παιδική χαρά που υπάρχει ακριβώς από πάνω, σίγουρα θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Δεν ξέρουμε όμως για τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της πλατείας που εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τον φτωχό γιορτινό διάκοσμο του δήμου στην περιοχή τους, τονίζοντας ότι για ακόμα μία χρονιά η περιοχή τους έχει παραγκωνιστεί. 

Πάντως, τις τελευταίες δύο μέρες τα συνεργεία του δήμου δεν έχουν σταματήσει τις εργασίες στην πλατεία, κόβοντας το γκαζόν που έχει μεγαλώσει αρκετά. Κάτι είναι και αυτό.