Το Patras Pride συμμετέχει και παίρνει μέρος στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στην Πάτρα από τους αναρχικούς με αφορμή την επέτειο μνήμης κατά της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά και το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη για την εκκένωση κατειλημμένων χώρων που λήγει σήμερα:

"Δεν ξεχνάμε την κρατική και μ(π)ατσική καταστολή που δολοφονεί ό,τι δε ταιριάζει στους κυρίαρχους αλλά και πατριαρχικούς όρους για μια ψεύτικη καθαρότητα, για τα λίγα και τα προνομιούχα.

Έτσι όπως συνέβη και στην αδελφή μας, την Ζάκι-Ο, στον Αλέξη, στα τρανς αδέφια μας και κάθε λογής υποκείμενο που δε χωράει στα καλούπια που μας έχουν δημιουργήσει. Εμείς σπάμε αυτά τα καλούπια και είμαστε ενάντια σε κάθε μορφής καταστολής, υψώνουμε τις φωνές μας και τα τακούνια μας και βγαίνουμε στους δρόμους" αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Το Patras Pride στηρίζει τις πορείες που θα γίνουν στην Πάτρα:

1) Πέμπτη 5/12 18:00 από το Παράρτημα, Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις, τους αγωνιστές και τις κοινωνικές-ταξικές αντιστάσεις

2) Παρασκευή 6/12 12:00 και 18:00 από το Παράρτημα, Διαδηλώσεις μνήμης και αντίστασης 11 χρόνια μετά την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου."