Photobombing σε μια φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον έκανε ένα αγοράκι, κατά την επίσκεψή της δούκισσας του Κέιμπριτζ στο αγρόκτημα Peterley Manor στο Μπάκιγχαμσαϊρ, προκαλώντας γέλιο στους χρήστες του διαδικτύου.

Η 38χρονη Κέιτ Μίντλετον, επισκέφθηκε τη φάρμα χριστουγεννιάτικων δέντρων, για να σηματοδοτήσει τη δέσμευσή της, ως βασιλική χορηγός του βρετανικού φιλανθρωπικού οργανισμού «Family Action».

Για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, η οποία ήταν άκρως γιορτινή, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μπουφάν, το οποίο το έχει φορέσει και σε άλλες τις εμφανίσεις, τζιν, πράσινο πουλόβερ και αθλητικά μποτάκια.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, πέρασε αρκετή ώρα με τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί και υποστηρίζονται από την οργάνωση, και μαζί έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, επέλεξαν χριστουγεννιάτικα δέντρα και ετοίμασαν φαγητό για τους ταράνδους του μαγικού δάσους της φάρμας, Elves Enchanted Forest.

Ενώ οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να τραβήξουν μια φωτογραφία της όμορφης δούκισσας που ασχολούνταν με τα παιδιά κατά τη διάρκεια ενός εργαστηρίου ξωτικών, ο τρίχρονος Freddie Rusbridge, πετάχτηκε μπροστά στο φακό, κι έκανε μια αστεία γκριμάτσα, βγάζονας τη γλώσσα του έξω.

Εκτός από το photobombing, ακόμα ένα αστείο στιγμιότυπο σημειώθηκε ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και ένα αγοράκι. Μάλιστα, κατά τη διάρκειά του, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον μόλις 18 μηνών γιο τους, τον πρίγκιπα Λούις.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ένα μικρό αγόρι άπλωνε το χέρι του για να τραβήξει την προσοχή της Κέιτ, λέγοντας «εμένα, εμένα» για να τον διαλέξει, αυτή χάιδεψε το μάγουλο του και του είπε: «Μου θυμίζεις τον μικρό μου Λούις, ο οποίος λέει συνέχεια το ίδιο και θέλει να έρχεται παντού μαζί μου».