Τριάντα εκδηλώσεις, επί δύο και πλέον εβδομάδες, θα μεταφέρουν τον παλμό των Χριστουγέννων και το μήνυμα για την έλευση της πρωτοχρονιάς στο κέντρο και σε γειτονιές της Πάτρας, με τη σφραγίδα του Δήμου Πατρέων και του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στις 7.30 το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης 10 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Γεωργίου από μικρά παιδιά και τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, θα είναι προάγγελος όλων όσων θ’ ακολουθήσουν, με το Σύνολο Κρουστών του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας να δίνει συγχρόνως το δικό της Χριστουγεννιάτικο τέμπο μέσα από τυμπανισμούς.

Η καρδιά της Πάτρας θα χτυπά ήδη σε εορταστικούς ρυθμούς. Να σημειωθεί πως από αύριο (Παρασκευή) στις 10.30’ το πρωί μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα θα ακούγονται μέσω των ηχητικών εγκαταστάσεων στην πόλη.

Παράλληλα, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων έχει προχωρήσει στην παραγωγή video μικρής διάρκειας, το οποίο έχει αναρτηθεί στο κανάλι του Δήμου στο youtube.


Χριστουγεννα είναι... Σποτ εκδηλώσεων 2019