Μια φωτογραφία από το παρελθόν, ανέβασε στο Instagram η Δήμητρα Ματσούκα.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Ματσούκα δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε σε πολύ μικρή ηλικία να χαμογελά με νάζι στον φωτογραφικό φακό. Όπως μας ενημερώνει η ίδια μέσα από τη λεζάντα, η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μία από τις επισκέψεις της στο σπίτι της γιαγιάς της.

Όπως ήταν φυσικό, τα «likes» έπεσαν βροχή, ενώ πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να της κάνουν κολακευτικά σχόλια, γράφοντας ότι πόσο κούκλα ήταν από τότε. Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγάλωσε και έγινε μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίας.

Φέτος, τη Δήμητρα Ματσούκα, την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Τζάκι Κένεντι, στην παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω όλα» που ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς. Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 25 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, αποτλεί μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.