Ο Πατρινός πρωταθλητής του Μουάι Τάι Δήμος Ασημακόπουλος κατάφερε και έδειξε για ακόμα μια φορά την αξία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε, κερδίζοντας τον επίλεκτο Κύπριο αντίπαλό του. 

Ο Δήμος Ασημακόπουλος είναι ένας αθλητής που ξεχωρίζει για το ήθος και το χαρακτήρα του, αλλά και τη συνέπεια που δείχνει στις προπονήσεις και στην προετοιμασία του. Ίσως εκεί κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας και της ανοδικής του πορείας, που συνεχίζεται και από ότι φαίνεται δεν έχει τέρμα μέχρι ώρας. 

Θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο άθλημά του σε όλη την Ευρώπη, ένας αθλητής "διαφήμιση" για την Πάτρα που δεν γνωρίζει τόσο το ευρύ κοινό, όμως την αξία του τη μαρτυρούν οι παρουσίες του σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Πλέον κάνει την προετοιμασία του στην Αθήνα, έχοντας όμως πάντα την Πάτρα στην καρδιά του. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος έχει επιλεχθεί ως υποψήφιος για τον διαγωνισμό στα Πρόσωπα της Χρονιάς στην κατηγορία των ατομικών αγωνισμάτων. Η ομάδα του MaketheDifference δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο για εκείνον από τον αγώνα που έδωσε με τον Κύπριο αθλητή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Δείτε το: 


Asimakopoulos Dimos Αγώνες Muay Thai 2019