Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που διαπράχθηκε πριν από ενάμιση μήνα, στην Πάτρα, σε βάρος 42χρονης ημεδαπής. 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για ληστεία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας, 42 και 40 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο ένας δράστης, την 16/10/2019, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, προσέγγισε 42χρονη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας, της απέσπασε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ, δυο χρυσές αλυσίδες, τρεις τραπεζικές κάρτες, το κινητό της τηλέφωνο και έγγραφα. 

Η παθούσα κατά την πτώση της στο έδαφος τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα χέρια, με αποτέλεσμα να διεκομισθεί με σταθμό του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δύο δράστες αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν ανάληψη χρημάτων από τρία ΑΤΜ καταστημάτων σε προάστιο της Πάτρας, κάνοντας χρήση των τραπεζικών καρτών, που αφαίρεσαν από την παθούσα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.