Μπήκαν οι μπουλντόζες στον χώρο των πρώην Μύλων Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα και οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του καλοκαιριού για κατασκευή και την δημιουργία του νέου τερματικού σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, συνεχίζονται και μάλιστα με πυρετώδεις ρυθμούς. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα δώσει άλλη πνοή στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ που μέχρι τώρα στερούνταν έναν σύγχρονο τερματικό σταθμό και κατά συνέπεια θα βελτιώσει τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στο επιβατικό κοινό.

Πέρα από τον σταθμό στον πρώην βιομηχανικό χώρο των Μύλων του Αγίου Γεωργίου θα αναγερθεί και ένα μίνι εμπορικό κέντρο που θα στεγάσει καταστήματα εστίασης, εμπορικά μαγαζιά και γραφεία δημιουργώντας στο σύνολο του ένα μικρό mall από αυτά που μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει στην Πάτρα. 

Στόχος της μελέτης που έχει γίνει για το έργο είναι να αναβαθμίσει όλη την περιοχή του Αγίου Διονυσίου και ταυτόχρονα να μην αλλοιωθεί ο βιομηχανικός χαρακτήρας του κτιρίου των Μύλων του Αγίου Γεωργίου που έχει πίσω του μια σημαντική ιστορία η οποία θα πρέπει να αναδειχθεί, κάτι που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο αξία στον νέο σταθμό. 

Παράλληλα, βάρος θα δοθεί και στην δημιουργία χώρων πρασίνου εντός της επιφάνειας που καταλαμβάνει το κτιριακό συγκρότημα. Το έργο θα γίνει μέσα από πόρους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ενώ το κόστος κατασκευής  του νέου σταθμού ανέρχεται στα 9,3 εκατ. ευρώ (ποσό με ΦΠΑ). Βάση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του έργου, αυτό θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2020.