Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι δίχως αμφιβολία το ζευγάρι της χρονιάς. Οι στιχομυθίες και οι καβγάδες τους στο Globetrotters έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία. Ο Χάρης Βαρθακούρης, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι #yes και την Πένυ Καβέτσου, αποκάλυψε αν οι καβγάδες τους είναι πραγματικοί, αν έχουν δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, αν πήρε πολλά χρήματα για να συμμετάσχει στην εκπομπή και τον ιδιαίτερο όρο που έχει το συμβόλαιό τους με το Star, όπως αναφέρει το zappit.

“Ναι, έχουμε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις. Κι εγώ, και η Αντελίνα και μαζί.

Στο Globetrotters ήμασταν αγνοί και παρθένοι οργανισμοί. Οι καβγάδες επ’ ουδενί δεν ήταν στημένοι. Ποτέ δεν μας καθοδήγησε κανείς. Σε έναν καβγά με την Αντελίνα πιο εύκολα θα κάνω πίσω εγώ, γιατί είμαι πιο μεγάλος, πιο ώριμος και αφού ξέρω ότι θα τα βρούμε ούτως ή άλλως, δεν έχει νόημα.

Αυτό που με έκανε να μπω στο παιχνίδι ήταν η μουρμούρα της Αντελίνας. Τα χρήματα δεν ήταν κίνητρο, γιατί τα χρήματα που βγάλαμε είναι λιγότερα από όσα ενδεχομένως θα έβγαζα αν εκείνο το δίμηνο έμενα στην Ελλάδα και τραγουδούσα”, ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

“Θεωρητικά και πρακτικά έχουμε συμβόλαιο με το Star ακόμα, λήγει με το που τελειώνει το παιχνίδι. Ένας όρος του συμβολαίου είναι ότι πριν συμφωνήσουμε με οποιαδήποτε άλλη πρόταση, οφείλουμε να ενημερώσουμε το Star, ώστε να μας πει ότι σας κάνω κι εγώ την ίδια πρόταση. Έχουν δηλαδή την πρώτη επιλογή”, αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης.