40 χρόνια Παγκρήτια Καλλιστεία, σε μία λαμπερή επετειακή βραδιά! H αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη των ομορφότερων κοριτσιών του νησιού, έχει ήδη ξεκινήσει!

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο Αστόρια ο μεγάλος Τελικός των Παγκρήτιων Καλλιστείων για το 2019, γιορτάζοντας παράλληλα τα 40 χρόνια ζωής του θεσμού, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από την Τηλεόραση Creta και την Cosmote Tv, στις 9 το βράδυ.

Την λαμπερή βραδιά θα παρουσιάσει η μοναδική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ πολλές θα είναι οι εκπλήξεις αφού το βράδυ της Τετάρτης, ο θεσμός θα κλείσει 40 χρόνια παρουσίας, 40 χρόνια Κρητικής ομορφιάς!

Αφιερώματα, ιστορικές αναδρομές, μουσική και πολλοί καλεσμένοι θα εμπλουτίσουν την εκδήλωση, χαρίζοντας μοναδικό θέαμα στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη οι οποίες θα διεκδικήσουν τους πολυπόθητους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2019, με το κοινό να μπορεί για ακόμη μία χρονιά να συμμετέχει ενεργά, αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ, καθορίζοντας έτσι τα τελικά αποτελέσματα.

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου, ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς «Miss Κρήτη», γιορτάζει τα 40 του χρόνια και η εταιρεία παραγωγής προσκαλεί όποιον επιθυμεί, να παρακολουθήσει από κοντά μια ζωντανή τηλεοπτική παραγωγή υψηλού επιπέδου και να ζήσει έντονες στιγμές ενθουσιασμού, χαράς και συγκίνησης.

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο κινηματοθέατρο Αστόρια και στην Cristi Academy.
Ο Διαγωνισμός στηρίζει και προβάλει για άλλη μία χρονιά το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία “Η Μόδα Βάζει στόχο τον Καρκίνο του Στήθους”, ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσφέρει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα!

Πληροφορίες Εκδήλωσης:
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου l Κινηματοθέατρο Αστόρια
Ώρα προσέλευσης κοινού 20:00 – Ώρα έναρξης 21:00
Γενική είσοδος 15 ευρώ l Προπώληση: Κιν/θέατρο Αστόρια & Cristi Academy (Επιμενίδου 22)


Miss Κρήτη 2019_Final Promo