Ο μετρ του κινηματογραφικού θεάματος Ρόλαντ Έμεριχ φέρνει στη μεγάλη οθόνη την διάσημη και ιστορική ναυμαχία που χάρισε τη νίκη στους Αμερικάνους και άλλαξε τη ροή του πολέμου.

Βασισμένη στα αληθινά γεγονότα και τους πραγματικούς ήρωες του πολέμου, το #1 blockbuster την εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Αμερική είναι μία επική υπερπαραγωγή με αερομαχίες και ναυμαχίες όπως δεν έχετε ξαναδεί!

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΤΓΟΥΕΪ εξιστορεί μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού και ιαπωνικού στόλου, που έδωσε στις αμερικανικές δυνάμεις το προβάδισμα στο μέτωπο του Ειρηνικού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των αξιωματικών και των στρατιωτών, που χρησιμοποίησαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και τον ηρωισμό τους για να νικήσουν τον εχθρό, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Συγκεντρώνοντας ένα μοναδικό καστ, ο μετρ του θεάματος Ρόλαντ Έμεριχ παραδίδει μια καθηλωτική περιπέτεια γεμάτη αδρεναλίνη και ασταμάτητη δράση. Από τον Ρόλαντ Έμεριχ, σκηνοθέτη του ‘’ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ’’ και ‘’THE DAY AFTER TOMORROW’’. Με τους Εντ Σκράιν, Πάτρικ Γουίλσον, Λουκ Έβανς, Άαρον Έκχαρτ, Νίκ Τζόνας, Μάντι Μουρ, Ντένις Κουέιντ και Γούντι Χάρελσον.

Η ταινία «Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ» (Midway) έρχεται από 12 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON.


Midway / Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ