Στο Σύγχρονο Θέατρο βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού, όπου παρουσιάζεται ξανά η παράσταση “Κούκλες” στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων η Ειρήνη Καζαριάν. Η νικήτρια του προηγούμενου κύκλου GNTM μίλησε για τα νέα της… θεατρικά σχέδια ενώ έδωσε τη δική της εκτίμηση για τη νικήτρια του νέου κύκλο στο ριάλιτι μόδας του STAR, όπως αναφέρει το zappit.

“Καινούργιο σπίτι, πήγε πολύ καλά η παράσταση και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό” ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συνέχιση της παράστασης. “Είναι η δεύτερη πρεμιέρα και, όχι, δεν είχα καθόλου άγχος” παραδέχτηκε η Ειρήνη Καζαριάν.

Όσον αφορά την σοβαρότητα με την οποία θα ήθελε να αντιμετωπίσει στο εξής την υποκριτική, πηγαίνοντας ενδεχομένως σε κάποια σχολή να παρακολουθήσει μαθήματα, η νικήτρια του GNTM σημείωσε: “Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να πάω σε κάποια σχολή υποκριτικής, θέλω λίγο χρόνο. Θα δείξει. Πάντως το μόντελινγκ το συνεχίζω ακόμα”.

Επίσης, σχετικά με τον εν εξελίξει κύκλο του ριάλιτι μόδας στο STAR, το νεαρό μοντέλο δήλωσε: “Βλέπω τα κορίτσια στο GNTM, είναι μια χαρά. Δυναμικές και κάποιες ανταγωνιστικές όπως στο προηγούμενο. Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία γιατί είναι μικρή και έχει πολλά χρόνια μπροστά της να συνεχίσει και να κάνει καριέρα”.

“Εντάξει, θέλει σκληρή προσπάθεια μετά το παιχνίδι… Δεν είναι απλά ότι βγαίνω έξω και τα έχω όλα έτοιμα, θέλει προσπάθεια και πιστεύω θα τα καταφέρουν” κατέληξε η Ειρήνη Καζαριάν στις δηλώσεις της.