Στα παρασκήνια του GNTM βρέθηκε η κάμερα των Κου Κου και η δημοσιογράφος Τζώρτζια Γεωργίου. Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της Ασημίνας, οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας τα… είπαν όλα έξω από τα δόντια, όπως αναφέρει το zappit.

“Πιστεύω ήταν πολύ υπερβολικές οι αντιδράσεις της Κάτιας και την Άννας στην αποχώρηση της Ασημίνας και ότι έγινε, έγινε εκείνη τη στιγμή για το θεαθήναι” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κέισι Μίζιου.

“Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό, η αλήθεια είναι” σχολίασε, με τη σειρά της, η Ελευθερία Καρναβά προσθέτοντας πως “μου φάνηκε παράξενο αλλά δεν ξέρω τι σχέση είχαν. Η Ασημίνα μπορεί να είναι νεκρή και να πεθαίνει μέσα της μετά την αποχώρηση της”.

Η Άννα Χατζή, όμως, εξέφρασε την στεναχώρια της για αυτή την αποχώρηση στο GNTM. “Δεν έχω λόγια, είμαι πάρα πολύ σταναχωρημένη, ήταν πάρα πολύ άδικη η απόφαση”.

“Είμαι χάλια” δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο στην κάμερα του STAR. “Έφυγε το στήριγμα μου, η δύναμη μου, η φωνή της συνείδησης μου από το παιχνίδι. Αισθάνομαι χάλια. Ένιωσα σαν να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου, είναι άσχημο, πραγματικά έχασα μια φίλη” συμπλήρωσε.

“Ο μόνος λόγος που χαίρομαι για αυτή την αποχώρηση είναι ότι στενχαχωρήθηκε η Κάτια και αυτό ίσως τη διώξει” πρόθεσε στο απόσπασμα η Μαρία Μιχαλοπούλου.