Η εμφάνιση της Ντακότα Τζόνσον στο σόου της Ελεν ΝτεΤζένερις έγινε viral, αφού η παρουσιάστρια κατάφερε να φέρει σε αμηχανία αρκετές φορές την καλεσμένη της.

Η ΝτεΤζένερις… τρέλανε την Τζόνσον όταν την ρώτησε γιατί δεν την κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της. Η ηθοποιός απάντησε ότι δεν είναι αλήθεια και της θύμισε ότι και πέρυσι στην εκπομπή της είχε δεχθεί την ίδια… ανάκριση. «Δεν ήξερα ότι ήθελες να σε καλέσω, δεν ήξερα αν με συμπαθείς», συνέχισε η Τζόνσον, που φαινόταν να έχει έρθει σε δύσκολη θέση, ενώ είπε στην παρουσιάστρια ότι αυτή τη φορά την κάλεσε στο πάρτι.

«Είσαι σίγουρη;», την ρώτησε η ΝτεΤζένερις και η Τζόνσον την προκάλεσε να ρωτήσει τον παραγωγό της. «Γιατί δεν πήγα;», αναρωτήθηκε τότε η παρουσιάστρια και κάποιος από τους συνεργάτες της είπε: «Ησουν εκτός πόλης». Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όμως για την Ντακότα Τζόνσον, όταν αναφερόμενη στην Τιγκ Νοτάρο, η οποία διασκέδασε τους καλεσμένους της στο περιβόητο πάρτι, είπε πως πρόκειται για την αγαπημένη της κωμικό. «Πέρα από εσένα», έσπευσε να συμπληρώσει απευθυνόμενη στην ΝτεΤζένερις, αλλά η ζημιά είχε γίνει και η ηθοποιός προσπαθώντας να το σώσει έκανε πως φεύγει.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πάνω στη συζήτηση η Ντακότα Τζόνσον παραδέχθηκε ότι δεν είχε πάει στο πάρτι γενεθλίων της Ελεν ΝτεΤζένερις, παρότι η παρουσιάστρια την είχε καλέσει. «Ω Θεέ μου, δεν πάει καλά το πράγμα!», παραδέχθηκε σε εκείνο το σημείο σε απόγνωση η ηθοποιός.


Dakota Johnson’s Favorite Comedian Isn’t Ellen