Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Όσο περνούν οι ώρες και όσο συζητάτε με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα αγαπητοί Κριοί, τόσο μεγαλύτερο χάσμα δημιουργείται στις διαπροσωπικές σας επαφές, ίσως γιατί δεν βρίσκετε κοινή συνισταμένη συνεννόησης και κατανόησης, πιθανόν διότι υπάρχουν αντιρρήσεις και μπερδέματα με το ταίρι που αγαπάτε. Οτιδήποτε αμαυρώνει την καλή και τρυφερή σας διάθεση για το άλλο σας μισό, μπορεί να γίνει αιτία μιας επικίνδυνης ρήξης στον δεσμό σας, προσέξτε το πείσμα και τον εγωισμό σας.

Ταύρος

Δείτε σήμερα φίλοι Ταύροι την καλή και ευνοϊκή όψη της καθημερινότητάς σας, είτε αυτό αφορά θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε στην δουλειά σας, είτε είναι ζητήματα που επηρεάζουν αποκλειστικά και μόνο την συναισθηματική σας ηρεμία και την ερωτική σας ισορροπία με τον άνθρωπο που στέκεται πλάι σας. Μην τα βλέπετε όλα γκρίζα και στάσιμα στον δεσμό σας, μην παρασύρεστε από εσφαλμένες σκέψεις και ανούσιες προκλήσεις, κοιτάξτε μόνο το άμεσο, κοινό, ευχάριστο μέλλον με το άλλο σας μισό.

Δίδυμοι 

Αιφνίδιες και γρήγορες αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας και των κοινωνικών σας επαφών λόγω των δυσμενών όψεων που κάνει η σημερινή μέρα, είναι πολύ πιθανό αγαπητοί Δίδυμοι να αποπροσανατολίσουν τις βαθιές και ουσιαστικές επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην στοχοποιείτε λάθος ανθρώπους και καταστάσεις, να μην γίνεστε εκρηκτικοί στις συζητήσεις με τα αγαπημένα σας άτομα, να ρίξετε νερό στο κρασί σας και όχι λάδι στην φωτιά μιας διαφωνίας με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Αν δεν γίνουν τα πράγματα και οι υποθέσεις που σας απασχολούν όπως τις έχετε προγραμματίσει και έχετε δρομολογήσει τα γεγονότα φίλοι Καρκίνοι, τότε πολύ φοβάμαι πως θα δημιουργηθούν προβλήματα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές που δεν είχατε προβλέψει, για αυτό το λόγο μείνετε μακριά από τις εντάσεις και τι κόντρες στο περιβάλλον που κινείστε, μην πιστεύετε πως ότι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα πάει χαμένο, ενθαρρύνετε τις προσπάθειες του δεσμού σας με στοργή και τρυφερότητα.

Λέων

Ενεργήστε σήμερα αγαπητοί Λέοντες με ηρεμία και ψυχραιμία στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, μην επιβαρύνετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας με άγχος και υπερβολές, κάντε αυτό που εσείς νομίζετε σωστό για να κατακτήσετε τις επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες, χωρίς να υπάρχουν απώλειες και διαφωνίες με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η αστρολογική όψη της ημέρας αυξάνει την ανάγκη σας για ασφάλεια και ισορροπία στην σχέση σας.

Παρθένος

Μην κάνετε πολλές ερωτήσεις και μην εκφράζετε αμέτρητες απορίες στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα φίλοι Παρθένοι, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα πάρετε τις απαντήσεις και τις λύσεις που περιμένετε, είτε γιατί το κλίμα που επικρατεί στους χώρους που κινείστε είναι φορτισμένο από τις πλανητικές συγκυρίες, είτε γιατί δεν θα βρείτε στους οικείους σας την ανταπόκριση και την υποστήριξη που υπολογίζατε. Η συναισθηματική σας ζωή εγκυμονεί ευχάριστες εκπλήξεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε

Ζυγός

Η επιμονή και η ανυπομονησία σας σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, ίσως σας κάνουν να χάσετε το μέτρο στην επικοινωνία και την συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες και τους αγαπημένους σας φίλους, πράγμα που οφείλεται στην προσμονή και την αγωνία σας να κερδίσετε την καταξίωση και την ανταμοιβή που δικαιώνεστε. Ελέγξτε με προσοχή την ένταση και τον εκνευρισμό με τον ερωτικό σύντροφο, φροντίστε με την γλυκύτητα και την διπλωματία σας να εξευμενίσετε την αισθησιακή ατμόσφαιρα με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Κάποιες λεκτικές διαμάχες και ίσως μερικές συγκρούσεις στον χώρο της δουλειάς σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί, είναι πολύ πιθανό να αποσυντονίσουν τις ακούραστες προσπάθειές σας και να πληγώσουν τον εγωισμό και το πείσμα σας. Μην το βάζετε κάτω και μην δίνετε τόση σημασία στα λόγια και τις παρατηρήσεις των ανωτέρων σας, κοιτάξτε αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σας, αποποιηθείτε από τις ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Οι αδέσμευτοι μαγνητίζεστε από την εμφάνιση ενός τρυφερού φλερτ.

Τοξότης

Ένας μικρός εκνευρισμός επικρατεί στην καθημερινότητά σας αγαπητοί Τοξότες και εάν δεν αντιμετωπίσετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην δουλειά σας με αδιαφορία και ψυχραιμία, τότε πολύ φοβάμαι πως το άγχος και ο θυμός σας μπορεί να σας φέρουν σε έξαλλη κατάσταση. Προσέξτε ιδιαίτερα την τάση που έχετε να διαπληκτίζεστε άνευ λόγου και ουσίας με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, πατήστε φρένο στις άδικες εκρήξεις με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να επιφέρουν σημαντική ρήξη.

Αιγόκερως

Αντισταθείτε φίλοι Αιγόκεροι σήμερα σε μια έντονα φορτισμένη μέρα στον χώρο που εργάζεστε, αλλά και στο κοινωνικό και συναισθηματικό σας περιβάλλον, για να μην εμπλακείτε σε έντονες διαφωνίες και μια ανταγωνιστική διάθεση με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας άτομα, που ίσως φορτίσει τον εσωτερικό σας κόσμο και τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Μην είστε τόσο παρορμητικοί στις αποφάσεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στον δεσμό σας που μπορεί να αποβούν μοιραίες στο μέλλον

Υδροχόος

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει τα πάντα σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι και κυρίως να ασχοληθεί με θέματα της καθημερινότητας που δεν είναι της αρεσκείας σας, γιατί θα φέρετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε, είτε αφορά ένα ζήτημα στην δουλειά σας, είτε έχει να κάνει με μια συμφωνία στις προσωπικές και κοινωνικές σας επαφές, είτε επηρεάζει τη συνεννόηση και την ομοψυχία με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κρατήστε ήπια, γαλήνια και ισορροπημένη στάση απέναντι στις πάσης φύσεως εντάσεις.

Ιχθύς

Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε την ευθύνη των πράξεων και των πλάνων που κάνετε στην επαγγελματική σας καριέρα φίλοι Ιχθύες, είναι προτιμότερο να σιωπήσετε μπροστά στις συμβουλές των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει υπέρ σας σήμερα, δίχως να εξωτερικεύετε σε αναξιόπιστα άτομα τις βαθιές συναισθηματικές σας επιθυμίες, κρατήστε μικρό καλάθι σε μια υπόσχεση από το ταίρι σας, αν δεν δείτε με τα μάτια σας τις αλλαγές και τις ευτυχισμένες εξελίξεις.

Πηγή: loveletters.gr