Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Φιλίππου, η οποία μίλησε για το “Αμάρτημα της μητρός μου”, αλλά και για την απόφασή της να αποχωρήσει από το “Έλα στη θέση μου”, όπως αναφέρει το zappit.

«Κάθε Χριστούγεννα έχω σε ένα ραφάκι τα χριστουγεννιάτικα διηγήματα του Παπαδιαμάντη. Αν δεν διαβάσω ένα διήγημα είναι σαν να μην έχουν έρθει Χριστούγεννα. Βεβαίως πιστεύω στον Άγιο Βασίλη, πάντα αφήνουμε γάλα και μπισκότα. Εγώ θέλω πάντα κάτι μεγάλο και κάτι μικρό. Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Ο γιος μου πριν χρόνια μου είχε πει “σκέφτομαι πως θα ήταν αν είχα κανονική μαμά”. Δεν τιμωρώ τα παιδιά, προτιμώ να συζητάω και να είμαστε μια παρέα. Γνωρίζω τα κορίτσια των γιων μου.

Από το “Έλα στη θέση μου” έφυγα γιατί ένιωσα ότι δεν μπορούσα να λειτουργήσω άλλο. Αφού εξασφάλισα ότι δεν θα έχουν πρόβλημα, έφυγα. Για το “Αμάρτημα της μητρός μου” πληρώθηκα τρία επεισόδια από τα 16. Έχω χωρίσει τόσα χρόνια, που να δεις φωτογραφία του γάμου μου. Στο “Εμείς κι εμείς” η φωτογραφία πίσω από τον καναπέ ήταν από τον γάμο μου», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Φιλίππου.