Για ακόμα μία φορά τον σχολιασμό της Eurovision αναλαμβάνει ο ατακαδόρος Γιώργος Καπουτζίδης.

Συγκεκριμένα τον σχολιασµό των ηµιτελικών και του τελικού της 65ης Eurovision θα αναλάβει και φέτος το δίδυµο, Γιωργος Καπουτζίδης-Μαρία Κοζάκου.
Παράλληλα, φτάνοντας προς τον διαγωνισμό, κάθε μέρα έρχεται και μία ειδηση που αφορά στο διαγωνισμό.

Το λογότυπο της Eurovision

Εν τω µεταξύ είδε το φως της δηµοσιότητας το νέο λογότυπο του 65ου ∆ιαγωνισµού Τραγουδιού της Eurovision.
Αυτήν τη φορά το λογότυπο συνδυάζει τη σηµαία και το έτος που η καθεµία από τις 41 συµµετέχουσες χώρες έλαβε µέρος στον διαγωνισµό για πρώτη φορά.

Ο Ελληνοαμερικανός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοίνωσε, την περασμένη Παρασκευή τον εκπρόσωπό της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Sandro Nicolas.

Μετά την Ελένη Φουρέιρα που σάρωσε και την Τάμτα που ακολούθησε, ο νεαρός καλλιτέχνης θα διαγωνιστεί και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό με σκοπό να τον συζητάει η Ευρώπη.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Sandro Nicolas έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του ΡΙΚ στο Facebook. «Το ΡΙΚ παρουσιάζει τον Sandro, τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision 2020».


Στην Ολλανδία η φετινή Euirovision

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί η φετινή Eurovision και 41 χώρες λοιπόν που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: Αλβανία (RTSH), Aρμενία (AMPTV), Aυστραλία (SBS), Aυστρία (ORF), Αζερμπαϊτζάν (ICTIMAI), Λευκορωσία (BTRC), Βέλγιο (VRT), Bουλγαρία (BNT), Κροατία (HRT), Κύπρος (CYBC), Τσεχία (CT), Δανία (DR), Εσθονία (ERR), Φινλανδία (YLE), Γαλλία (FT), Γερμανία (ARD/NDR), Γεωργία (GPB), Ελλάδα (ERT), Ισλανδία (RUV), Ιρλανδία (RTE), Ισραήλ (IPBC/KAN), Ιταλία (RAI), Λετονία (LTV), Λιθουανία (LRT), Mάλτα (PBS), Mολδαβία (TRM), Ολλανδία (AVROTROS), Βόρεια Μακεδονία (MKRTV), Nορβηγία (NRK), Πολωνία (TVP), Πορτογαλία (RTP), Ρουμανία (TVR), Ρωσία (Channel One), Άγιος Μαρίνος (RTV), Σερβία (RTS), Σλοβενία (RTVSLO), Ισπανία (TVE), Σουηδία (SVT), Ελβετία (SRG SSR), Ουκρανία (UA:PBC), Ηνωμένο Βασίλειο (BBC). Η κλήρωση για τους δύο ημιτελικούς του διαγωνισμού, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν 12 και 14 Μαΐου, θα διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου στο Ρότερνταμ.