ΥΛΙΚΑ

250 γρ. κουνουπίδι

1 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

¼ κ.γ. δυόσμο, ξερό

¼ κ.γ. ρίγανη, ξερή

½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

1 αυγό, medium

100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Για το dip:

200 γρ. κέτσαπ

1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

1. Τρίβουμε το κουνουπίδι στη μικρή σκάλα του τρίφτη, το τοποθετούμε σε μία πετσέτα, το σουρώνουμε με τα χέρια μας και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

2. Έπειτα, αδειάζουμε στο ίδιο μπολ τα υλικά, ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια μιας χρήσης και πλάθουμε σε μπαστουνάκια των 30γρ.
3. Μόλις είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί του φούρνου που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 20-25 λεπτά.
4. Παράλληλα, αδειάζουμε σε ένα μπολάκι την κέτσαπ μαζί με το μέλι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
5. Μόλις ψηθούν τα μπαστουνάκια, τα σερβίρουμε ζεστά με το παραπάνω dip στο πλάι τους.

Πηγή: giorgostsoulis.com