Τα Meetup είναι μια πρωτοβουλία του Mindspace με στόχο τη συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Σκοπός μας είναι δώσουμε κίνητρο και κατευθυντήριες στους φοιτητές και στους νέους επιχειρηματίες με άγουρες αλλά καινοτόμες ιδέες ώστε να αναπτύξουν τα δικά τους project και να τους δώσουν σταδιακά πνοή.

Στο δεύτερο για φέτος ΜeetUp που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στην Πάτρα ομιλητές μας θα είναι ο Ντένης Ρόδης, η Λίνα Στούμπου και ο Παναγιώτης Τσάγγας, τα ιδρυτικά μέλη της Susurrus.

Η Susurrus είναι μια πλατφόρμα που ενώνει brands με bloggers. Δίνει τη δυνατότητα στα brands να εντοπίζουν τα blogs που τους ταιριάζουν με βάση το στιλ του κάθε blog αλλά και τα χαρακτηριστικά των αναγνωστών του για να συνεργαστούν μαζί τους. Οι bloggers «μιλούν» στα blogs τους για τα brands και αποκτούν με αυτό τον τρόπο ένα επιπλέον κανάλι εσόδων. Με τον τρόπο αυτό, οι συνεργασίες ανάμεσα σε brands και bloggers γίνονται πιο εύκολες και προσιτές σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμα και για τα πιο μικρά brands. Όραμά της Susurrus είναι να αλλάξει η τρέχουσα μορφή της online διαφήμισης και της μετατροπής των “spam” διαφημίσεων σε ενδιαφέρον περιεχόμενο στα blogs.

Κλείστε το εισιτήριο σας δωρεάν στο: https://bit.ly/2R14hW4