Καμία απόφαση δεν υπάρχει ακόμα για το θέμα της στέγασης των καρναβαλικών πληρωμάτων που αναγκάζονται να φύγουν από τις πρώην αποθήκες του ΑΣΟ, στην Πάτρα. 

Παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει ο Καρναβαλικός Οργανισμός και η Ήρα Κουρή για την αναζήτηση ενός χώρου που θα δώσει την δυνατότητα στα καρναβαλικά πληρώματα του ΑΣΟ να προχωρήσουν σε εργασίες και να παρουσιάσουν καρναβαλικές κατασκευές και άρματα για το Πατρινό Καρναβάλι του 2020, μέχρι ώρας δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. 

Ο βασικός χώρος που εξετάζεται και ο οποίος βρίσκεται μεταξύ του Προαστείου και του Καστελόκαμπου, δεν βολεύει τους καρναβαλιστές και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν θα αποφασιστεί κάτι τέτοιο, τότε πολλά από τα καρναβαλικά πληρώματα που παρουσιάζουν κάθε χρόνο τις ιδέες τους και τις εμπνεύσεις τους, αναδεικνύοντας την τέχνη του Πατρινού Καρναβαλιού, φέτος θα απουσιάσουν και το μόνο που θα κάνουν είναι να πάρουν μέρος στο Κρυμμένο Θησαυρό, βγαίνοντας στις δύο παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου με μία στολή όπως και τα άλλα καρναβαλικά γκρουπ. 

Αν γίνει όμως κάτι τέτοιο το Πατρινό Καρναβάλι χάνει ένα σημαντικό μέρος της δύναμης του και αυτό το γνωρίζει καλά η πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού που κάνει προσπάθειες για να βρει τον κατάλληλο χώρο και να επιλυθεί το πρόβλημα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς ο χρόνος τρέχει και τα πληρώματα του πρώην ΑΣΟ, είναι άστεγα για την ώρα. 


Το όλο θέμα έχει προκύψει μετά το έργο που έχει ήδη ξεκινήσει στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ για την μετατροπή του χώρου, σε ένα κέντρο πολιτισμού.

Αρχικά τα πληρώματα ήταν να μετακομίσουν σε χώρο των εγκαταστάσεων της Πειραϊκής Πατραϊκής, κάτι που όμως δεν προχώρησε αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είναι δυνατή εκεί η παροχή ρεύματος και από τότε το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα, με τους αρμόδιους να...ψάχνονται, δίχως αποτέλεσμα μέχρι ώρας. 

Η ανεύρεση ενός τέτοιο χώρου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση αφού χρειάζεται να υπάρχει μεγάλη επιφάνεια σε εμβαδόν και σε ύψος για τα άρματα και τις καρναβαλικές κατασκευές. Η κ. Κουρή βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους καρναβαλιστές για το θέμα, ωστόσο, είναι ορισμένα πληρώματα που το σκέφτονται πλέον σοβαρά να μην κατεβάσουν άρμα στο φετινό καρναβάλι.