Η ΕΠ Δ. Ελλάδας του ΚΚΕ και η ΤΕ Αχαΐας με βαθιά θλίψη ανακοινώνει το θάνατο της συντρόφισσας Ειρήνης Αρμενάκα – Ακαρέπη.

"Η συντρόφισσα ήταν μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δ. Ελλάδας, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και Γραμματέας της ΚΟΒ Αιγίου.
Έδωσε από τα νεανικά της χρόνια όλες τις μάχες μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα πιστή στις αρχές του μαρξισμού – λενινισμού.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 4.00μ.μ. στο νεκροταφείο Αιγίου και θα είναι πολιτική.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον σύζυγό της Φίλιππα και στην κόρη της Μαρία καθώς και σε όλους τους οικείους της" αναφέρει η ανακοίνωση

ΚΚΕ: Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος

Το ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συντρόφισσας Ειρήνης Αρμενάκα-Ακαρέπη, που έφυγε πρόωρα κι αιφνίδια, σήμερα από τη ζωή.
Η συντρόφισσα Ειρήνη Αρμενάκα γεννήθηκε το 1953. Μεγάλωσε σε οικογένεια αντιστασιακών. Εντάχθηκε στην ΑΝΤΙ-ΕΦΕΕ το 1973, συμμετείχε στις κινητοποιήσεις της Νομικής και του Πολυτεχνείου. Το 1974 εντάχθηκε στην ΚΝΕ και το 1976 οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης με συνέπεια και ανιδιοτέλεια στις Οργανώσεις της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας. Υπηρέτησε το Κόμμα, τις αρχές του και τον επαναστατικό του χαρακτήρα.

Ανέπτυξε πλούσια δράση στο εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα καθώς και στην ΟΓΕ.
Μέχρι την τελευταία της πνοή υπήρξε πνεύμα ανήσυχο κι αγωνιστικό για τους σκοπούς και την πάλη του ΚΚΕ, τιμώντας την ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του Κόμματος.

 Το ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της.