Νικήθηκε από την ασθένεια την οποία αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα κι έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Γασπαρινάτος, αιρετός επί χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, αντινομάρχης επί Νομαρχίας Δημήτρη Κατσικόπουλου.

Αποτελούσε την ψυχή και την ιστορία του Ζαβλανίου και είχε ασχοληθεί ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την ομάδα του Ζαβλανίου ενώ είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος επί θητείας του Δημήτρη Κατσικόπουλου και είχε διατελέσει και αντινομάρχης.

"Ο Γιάννης Γασπαρινάτος δεν είναι πια μαζί μας, νικημένος από την αρρώστια που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Έφυγε σαν μαχητής, όπως υπήρξε σε όλη του την ζωή, χαρίζοντας επιτυχίες στην αγαπημένη του ομάδα, κάνοντας μεγάλο έργο στον σύλλογο της περιοχής, διατελοντας μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας αλλά και αντινομάρχης. Γιατί ήταν πάντα δραστήριος και μεγάλος μαχητής.

Πάνω από όλα όμως, ήταν τεράστιος οικογενειάρχης. Τα λόγια είναι περιττά γιατί σήμερα έσβησε ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της ομάδας. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να μας χαίρεται από εκεί ψηλά. Να λατρεύει τα παιδιά του, όπως μας είχε.... Καλό παράδεισο πρόεδρε, συλλυπητήρια στην οικογένεια σου!!, έγραψε σε ανάρτησή του το Δ.Σ. της Ομάδας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεύκας όπου και βαπτίστηκε ενώ η ταφή θα γίνει στον οικογενειακό τάφο στο Α' Νεκροταφείο.