Στην Πάτρα υπάρχει ένα μαγαζί που οι χτύποι της καρδιάς του πάνε με τον ίδιο ρυθμό της καρδιάς της νύχτας όταν αυτή πέφτει. Μόνο που οι χτύποι της καρδιάς αυτής δεν κρατούν όσο η νύχτα, αλλά μένουν να ακούγονται έως και το ξημέρωμα με το πρώτο φως του ήλιου και της ανατολής. 

Μια καρδιά που κρατά εφτά μέρες στις εφτά, ένα after μαγαζί που είναι μοναδικό στο είδος του σε όλη την Πάτρα και αποτελεί μία άλλου τύπου πρόταση για διασκέδαση στην νυχτερινή ζωή της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Μιλάμε φυσικά για το Αβαντάζ, το "7 στα 7" after μαγαζί της Πάτρας που έχει γίνει σαν ένα είδος must για τους ξενύχτηδες  αυτής της πόλης και που το ακολουθούν πιστά, στους δρόμους που χαράσσουν οι χτύποι της καρδιάς του μέσα στην νύχτα.

Στους δρόμους της αυθεντικής διασκέδασης, αυτής της διασκέδασης που έρχεται και σου βγάζει από μόνη της την μάσκα και το προφίλ που έχεις κτίσει για να αφεθείς στην μαγεία της. 

 


Αυτή την καρδιά άκουσαν και όσοι βρέθηκαν την νύχτα του περασμένου Σαββάτου στο "Αβαντάζ", ακολουθώντας τον δρόμο του για να μείνουν στο...  καταφύγιο του και να αποδράσουν από τα άγχη, τις έγνοιες και τα προβλήματα.

Μια καρδιά που συνόδεψε τους χτύπους της με υπέροχη ελληνική μουσική και όχι μόνο, τουμπερλέκι και χορούς μέχρι το ξημέρωμα. Εσείς δεν την ακούσατε; Αν ναι και δεν την ακολουθήσατε μόλις χάσατε. Αν όχι, τότε την επόμενη φροντίστε να ανοίξτε τα αυτιά σας. Η καρδιά ανατέλλει κάθε νύχτα όπως ο ήλιος κάθε πρωινό.