Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 19:00-21:00
DANCE A - 2610 426420
Έλληνος Στρατιώτη 93, Πάτρα

Είσοδος: 5 ευρώ. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων στο [email protected] ,σε inbox ή με τηλέφωνο

To σεμινάριο κίνησης movement waves με τη Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου σε... χειμερινή έκδοση!
Για 5η συνεχόμενη χρονιά το movement waves συνεχίζεται και αυτή τη φορά όπως το ζητήσατε συμβαίνει και χειμώνα!

Ελάτε μαζί μας, αυτή τη φορά ξεκινώντας σε στούντιο χορού για ένα απόγευμα κίνησης, χορού και αυτοσχεδιασμού προσιτό σε όλους!

Αυτό το σεμινάριο χορού, που θα λάβει χώρα στο ξεκινώντας από το στούντιο Dance A και θα συνεχίσει (καιρού επιτρέποντος!) έξω από αυτό, είναι για μη χορευτές και χορευτές, για μεγάλους, μικρούς, για όσους θέλουν να έρθουν πιο κοντά με τον εαυτό και το σώμα τους. Μέσα από μία μέθοδο αυτοσχεδιαστικής αλλά καο οργανωμένης κίνησης και ακινησίας, δίνοντας βάση στην ανάσα, τις αισθήσεις μας και την επαφή τους με το περιβάλλον που βρισκόμαστε, αυτό το σεμινάριο αποσκοπεί σε απελευθέρωση από ψυχοσωματικούς περιορισμούς και σε μια ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης.

Τι να φέρω?: Αθλητικά παπούτσια, άνετα ρούχα, και νερό!
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να ρωτήσετε!

Βιογραφικό:
Τριανταφυλλοπούλου Βιβιαν

Ξεκίνησε χορό στην Ακαδημία Χορού της Ελένης Μπαλαφούτη στην Πάτρα και από το 2012 ως 2015 φοίτησε στο Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance(Λονδίνο) από όπου τελείωσε με 1st class Bachelor In Contemporary Dance. Στο LABAN εξειδικεύτηκε σε τεχνικές release, floor work, flying low,Graham, Cunningham, αλλά και σε Μπαλέτο, Improvisation, Contact improvisation, Pilates, χορογραφία, διδασκαλία και art& dance history. Έπειτα έγινε μέλος του Jasmin Vardimon 2 company (professional development course), κάνοντας περιοδεία σε όλη την Αγγλία με χορογραφίες των Jasmin Vardimon, Vinicius Salles and AΦΕ. (2015-2016)

Aκόμα, επιλέχθηκε και πήρε μέρος στο Akram Khan Experiment(2015), με την ομάδα χορού του Αkram Khan.

Συνεργάζεται ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου με την Hagit Yakira καθώς και με άλλες ομάδες όπως 'Bittersuite', Fernanda Prata, Vinicius Salles, Ben Judd-Dionysios Tsaftaridis, Follow Through Collective , Emily Robinson κ.α.
Διδάσκει δημιουργική κίνηση σε παιδιά και μεγάλους και δημιουργεί δικές της χορογραφικές δουλειές.

Έχει κάνει πρακτική εξάσκηση με τους Αlain Astie, Hagit Yakira, Phoenix Dance Theater, Martha Graham School & Company.
.
Έχει χορογραφήσει και χορέψει στο Laban Theater,The Place, Lilian Baylis Sadler's Wells,Royal Opera House, Gulbekian, στο City of London Festival, Royal Albert Hall, New theater Royal στην Royal Academy of Arts, καθώς και στο Βig Dance festival.

.Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επαγγελματικών μαθημάτων και σεμιναρίων με τους: David Zambrano, Hofesh Shechter Company, Batseva Dance Company, Hannes Langolf, Leila Mc Millan, Royal Academy of Dance, Markella Manwliadou, Paul Blackman, Tereza Brown, Πέννυ Διαμαντοπούλου,ς, κ.α.

Έχει εμβαθύνει τις γνώσεις της γύρω από το χορό παρακολουθώντας μαθήματα σε κέντρα χορού του κόσμου όπως : Greenwich Dance Agency(London), Dance centrum Jette (Brussels), Broadway Dance Center (New York), Institut del Teatre(Barcelona) κ.α.

Έχει διδάξει με ενθουσιασμό σε παιδιά , ενηλίκους και επαγγελματίες σε Ελλάδα και Λονδίνο εξασκώντας ένα είδος διδασκαλίας που στοχεύει στην κατανόηση του σώματος και του εαυτού, την προσωπική έκφραση, την αίσθηση της ομάδας και την ευχαρίστηση που ανακαλύπτουμε μέσα από την κίνηση.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.