Ένα νέο κατάστημα πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του σε ένα από τα πιο κομβικά εμπορικά σημεία της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. 

Ο λόγος για έναν από τους μεγαλύτερους κολοσσούς στον χώρο της αθλητικών υποδημάτων, της αθλητικής ένδυσης και των υπόλοιπών εξαρτημάτων, την εταιρεία Under Urmour που ξεκινάει την δραστηριοποίηση της στην Πάτρα. 

Είναι το πρώτο κατάστημα που η συγκεκριμένη εταιρεία ανοίγει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και μάλιστα σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του πεζόδρομου της Αγίου Νικολάου, σε ένα ακίνητο που εδώ και αρκετά χρόνια ήταν κλειστό, εκεί που λειτουργούσε παλιότερα το Haagen Dazs. 

Η Under Armour προέρχεται από την Αμερική και μέσα σε λίγα χρόνια (η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 και παρήγαγε τα πρώτα δικά της υποδήματα μόλις το 2006) έχει κατακτήσει τον χώρο της αθλητικής ένδυσης, έχοντας συνεργασία με δεκάδες ομάδες και συλλόγους όλου του κόσμου, αλλά και μεγάλους αθλητές, κυρίως στον στίβο και στο τρέξιμο. 

Τα είδη της άλλωστε απευθύνονται κυρίως σε αθλητές και σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ενώ ειδικότερα στο τομέα του υποδήματος, θεωρείται από τις πιο ανερχόμενες, έχοντας την δυναμική για να αντικαταστήσει τους παγκόσμιους γίγαντες που εδώ και ορισμένες δεκαετίες κυριαρχούν σε όλο τον κόσμο. 

Το ακίνητο που θα στεγάσει το νέο κατάστημα ετοιμάζεται, οι εργασίες είναι σε αρκετά προχωρημένο βαθμό και αναμένεται μέχρι το αργότερο την περίοδο των γιορτών είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει την δραστηριότητα του. Ένα ακόμα κατάστημα πολυεθνικής εταιρείας, έρχεται έτσι για να στεγαστεί στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. 

(Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Κόντη).