Νωρίς το πρωί, πριν τη δουλειά, μετά τα ψώνια, το απόγευμα μετά το γραφείο… Η ιεροτελεστία του καφέ είναι κάτι που δεν αποχωριζόμαστε: Το αντίθετο, η αδυναμία μας σε έναν καλό εσπρέσο ανεβαίνει επίπεδα, όπως συμβαίνει και με την ποιότητα των café που μας τον σερβίρουν, ακόμη και «στα γρήγορα».

Ένας διαφορετικός αέρας πνέει στο Μy City Coffee, στην Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα. Το αγαπημένο μας σημείο για να παίρνουμε τον καθημερινό μας καφέ.

Μας κέρδισε η ιδιαίτερη αισθητική του: Ένας απόλυτα φιλόξενος και φιλικός χώρος, με ατμόσφαιρα μοντέρνα και οικεία, που δημιουργείται από το άρωμα του αλεσμένου καφέ, τη μουσική, τους barista που αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τον τέλειο καφέ… Άλλωστε, οι ιδιοκτήτες του έχουν βάλει όλη την αγάπη και το μεράκι τους για να προσφέρουν μια απολαυστική γευστική εμπειρία στο φλιτζάνι μας.

Το My City Coffee στο κέντρο της πόλης είναι πλέον ο καλύτερός μας φίλος για όλες τις ώρες!


Εδώ απολαμβάνουμε μοναδικής ποιότητας καφέ μαζί με νόστιμα γλυκά και αλμυρά σνακ, σφολιατοειδή, μπαγκέτες, παγωτά και αναψυκτικά και ότι άλλο θες. Το My City Coffee με λίγα λόγια έχει όλα εκείνα που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια όμορφη και γευστική ημέρα...

Η ομάδα του, έχει ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και πάντα μας υποδέχονται με χαμόγελο. 

H γνωστή αλυσίδα, η οποία διατηρεί δύο καταστήματα στην Πάτρα (Κανάρη & Αγ. Ανδρέου και Εφέσου & Δορυλαίου), αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τον καφέ μας και όχι μόνο.

Με την υπηρεσία delivery μπορείτε οπουδήποτε και αν είστε στην Πάτρα να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας μέσω τηλεφώνου (στο 2610 336576). 

Μy City Coffee... ένας χώρος με άποψη και γνώση γύρω από τη φιλοσοφία του καφέ!