Παραμένει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με ανθρώπους που συχνάζουν στην περιοχή κατά καιρούς γίνονται και επιθέσεις από τα αδέσποτα σκυλιά που τριγυρίζουν έρημα στους εκεί δρόμους, έχοντας την φροντίδα εθελοντών φιλόζωων και φοιτητών του Πανεπιστημίου.

Μια από τις πρόσφατες επιθέσεις που έγιναν ήταν στο Πανεπιστήμιο Πατρών όταν ένας σπουδαστής που βρισκόταν κοντά στην φοιτητική λέσχη δέχτηκε επίθεση από έναν σκύλο. Ο σκύλος δάγκωσε τον φοιτητή στο πόδι και του άφησε σημάδια. Σύμφωνα με φοιτητές που διαμένουν στην εστία το φαινόμενο με τα αδέσποτα ζώα δεν έχει περιοριστεί.

Παρόλο που ο δήμος στέλνει στις φιλοζωικές οργανώσεις φαγητό για τη σίτιση των σκύλων, ενώ υπάρχουν και αρκετοί εθελοντές μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων που βοηθούν για την φροντίδα τους, τα αδέσποτα αυξάνονται αντί να μειώνονται. Φοιτητές ζητούν από τους φορείς να πάρουν άμεσα μέτρα και να τρέξουν τις διαδικασίες που είναι να γίνουν για το δημοτικό κτηνιατρείο και το καταφύγιο για αδέσποτα.