Δεν πήγε και τόσο καλά η κίνηση στην Black Friday στην αγορά της Πάτρας, τουλάχιστον συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές.

Αυτό αποτελεί μια κοινή εκτίμηση τόσο για την κίνηση που παρατηρήθηκε στα μεγάλα πολυκαταστήματα και στις αλυσίδες των πολυεθνικών εταιρειών, όσο και για τα εμπορικά μαγαζιά της πόλης, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του εμπορικού συλλόγου. 

Η πτώση ήταν αισθητή και συγκριτικά με την περασμένη χρονιά έφτασε τουλάχιστον το 20%. Οι προσφορές σε όλα τα είδη σχεδόν ήταν αρκετά καλές και οι περισσότερες έφτασαν, αλλά και ξεπερνούσαν σε πολλές περιπτώσεις το 50%. Ωστόσο, δεν παρατηρήθηκαν "ουρές" και η κατάσταση αυτή που είχε δημιουργηθεί την ίδια μέρα τα προηγούμενα δύο χρόνια. 

Η κίνηση βέβαια σε σύγκριση με τις άλλες μέρες ήταν ζωηρή, όμως, η ζήτηση δεν έφτασε σίγουρα το επίπεδο των προσφορών. Πάντως, σε μία γενική εκτίμηση και η φετινή Black Friday ζέστανε αρκετά την αγορά και αποτέλεσε την αρχή για να ξεκινήσει σιγά - σιγά η γιορτινή περίοδος, δίνοντας ένα άλλο ύφος στον τομέα του εμπορίου και στα μαγαζιά. Επίσημα η γιορτινή περίοδος ξεκινάει την Κυριακή στις 15 Δεκεμβρίου.