Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για ζητήματα που δεν τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Άλλωστε με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου και με επιμονή, θα δεις τα σχέδια σου να βρίσκουν την εφαρμογή τους. Εμπιστεύσου τις έγνοιες σου σε δικά σου άτομα. Με τη συμβουλή τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος

Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θετική όψη της ημέρας χαρίζει σοφία και ορθή κρίση και θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για εσένα, αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών μπορείς να διορθώσεις ό,τι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή.

Λέων

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα και μην κινείσαι με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, εσύ όμως πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς, γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς γρηγορότερα. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν και μην κρατάς αρνητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Ζυγός

Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν τις περίμενες, όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα, για να μη δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις πολύ τρέξιμο για να προλάβεις τις καταστάσεις, που αυτή την περίοδο σε αγχώνουν πάρα πολύ. Η ενέργεια σου όμως θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος αλλά και παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.

Τοξότης

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό στο έπακρο. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου.

Υδροχόος

Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και τα άτομα που εμπιστεύεσαι για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η κινητικότητα που διαθέτεις είναι το κάτι άλλο. Είναι τόση πολύ, που αποφασίζεις να την εκτονώσεις βοηθώντας αγαπημένα πρόσωπα να ολοκληρώσουν δικές τους υποχρεώσεις. Πριν το κάνεις όμως και δεσμευτείς, φρόντισε να σιγουρευτείς ότι έχεις αρκετό διαθέσιμο χρόνο, γιατί διαφορετικά θα τους απογοητεύσεις και μετά θα στενοχωριέσαι.