Νέες αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου κάνει η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε όλα όσα είχε περάσει στα χέρια του Επστάιν, μιλώντας στο BBC Panorama.

«Η Βιρτζίνια κάνει εκρηκτικές αποκαλύψεις και δεν αφήνει τίποτα κρυφό, ο Πρίγκιπας Άντριου θα έχει πολλές εξηγήσεις να δώσει» αναφέρει το κανάλι για τη συνέντευξη.

Σε ένα απόσπασμα του ντοκιμαντέρ η 35χρονη σήμερα γυναίκα, με δάκρυα στα μάτια περιγράφει ως τρομακτική εμπειρία τα όσα πέρασε με τον πρίγκιπα Άντριου.

«Μόνο ο ένας από εμάς λέει την αλήθεια» τονίζει η νεαρή, η οποία υποστηρίζει ότι υποχρεώθηκε να κάνει σεξ με τον Βρετανό γαλαζοαίματο όταν ήταν ανήλικη.

«Ήταν μια πραγματικά τρομακτική περίοδος της ζωής μου. Εκείνος ξέρει τι συνέβη, όπως ξέρω κι εγώ. Και μόνον ένας από μας λέει την αλήθεια» τόνισε με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέντευξη η 35χρονη ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Άντριου το 2001 ενώ ήταν 17 ετών, αφού πήγαν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο.

Την ίδια στιγμή, η βρετανική εφημερίδα The Sun αποκάλυψε ότι στο Παλάτι πηγαινοέρχονταν μασέζ, ύστερα από πρόσκληση του πρίγκιπα Άντριου.

Μάλιστα, μια από αυτές, η Γαλλίδα Μονίκ Τζιανελόνι, φέρεται να μπαινόβγαινε στο Παλάτι το 2000 προκειμένου να «χαλαρώσει» τον πρίγκιπα Άντριου.


Virginia Roberts' explosive Panorama interview on Prince Andrew is released. He knows