H Heidi Klum και ο σύζυγός της Tom Kaulitz αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ξένης σόουμπιζ. Ο ένας μοιάζει να συμπληρώνει απόλυτα τον άλλο και η καθημερινότητά τους, τουλάχιστον έτσι όπως προβάλλεται μέσα από τα social media στα οποία η καλλονή είναι πολύ ενεργή, φαίνεται να είναι γεμάτη ευτυχία.

Μια από τις συνήθειες που έχουν είναι να ταξιδεύουν συχνά και να χαρίζουν στους θαυμαστές τους πολλές εικόνες από τους προορισμούς αλλά και από τις δραστηριότητές τους ή τις προσωπικές τους στιγμές. Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στο Μεξικό, εκεί όπου αποφάσισε να γιορτάσει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές στην Βόρεια Αμερική και τον Καναδά, το Thanksgiving.

Ενώ λοιπόν η πλειοψηφία μαζεύεται στα σπίτια μαζί με τα μέλη της οικογένειας και απολαμβάνουν εδέσματα και γλυκά, εκείνοι εξέλαβαν το Thanksgiving ως την πιο κατάλληλη ευκαιρία για διακοπές και μάλιστα σε έναν πολύ ειδυλλιακό προορισμό, μαζί με καλούς φίλους.

Το 46χρονο μοντέλο φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της πως βρίσκεται στο Los Cabos, όμως η φωτογραφία που όχι απλά ξεχώρισε, αλλά έβαλε φωτιά στο Instagram ήταν μια: Αυτή στην οποία η Klum ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι στην αγκαλιά του Tom Kaulitz, καθώς απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε μια πισίνα που μοιάζει να ενώνεται με τη θάλασσα. Η συγκεκριμένη σέξι εικόνα συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο.