Ένταση ξεσήκωσε η επιστολή των τριών αθλητών του Ολυμπιακού για το θέμα με τον Ρικ Πιτίνο στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, με τον Γιώργο Πρίντεζη να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι για την Euroleague στο ΣΕΦ μίλησε για τη επιστολή που στάλθηκε από τους διεθνείς του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ, δίνοντας την δική του οπτική των πραγμάτων.

«Να ξεκαθαρίσω κάτι. Κακώς βγήκε αυτό προς τα έξω. Είναι μια προσωπική επιστολή το περιεχόμενο της οποία φαντάζομαι θα βγει τις επόμενες ημέρες. Ουσιαστικά είναι κάτι μέσα από το οποίο εκφράζουμε μια δυσαρέσκεια και κάποια θέματα, τίποτα άλλο. Κανείς δεν γύρισε πλάτη στην Εθνική. Μακάρι να είμαι καλά και να είμαι εκεί αλλά έχουν γίνει καταστάσεις που έχουν γίνει λίγο δύσκολες. Βρεθήκαμε με τον Ρικ Πιτίνο και χαρήκαμε όταν μάθαμε ότι θα είναι εκείνος ο προπονητής, διότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Μακάρι να βρεθεί μια λύση το συντομότερο για την Εθνική που αγαπάμε όλοι μας» είπε χαρακτηριστικά ο Πρίντεζης για το καυτό θέμα.

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι ανέφερε: «Είμαστε βελτιωμένοι και δουλεύουμε αρκετά. Δεν ξέρουμε πού θα φτάσει όλο αυτό, είναι μια μεγάλη νίκη και τίποτα περισσότερο».

Για τους Ριντ και Ρότσεστι: «Με τις μεταγραφές κούμπωσαν κάποια κενά που υπήρχαν».

Τέλος, μιλώντας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιωθούμε, προκειμένου να πετύχουμε κάτι καλό εκεί».