Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να βρίσκονται "προ των πυλών", η ανάγκη να αγοράσουμε δώρα για αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και για τον εαυτό μας φυσικά, είναι δεδομένη. Το μόνο που προβληματίζει αρκετούς, είναι η επιλογή τους, μιας και οι "κλισέ" επιλογές των Χριστουγεννιάτικων δώρων ναι μεν αρέσουν, αλλά η χαρά που προκαλούν, διαρκεί... λιγότερο απ' το αναμενόμενο.

Αν θέλετε λοιπόν σε αυτές τις γιορτές να ξεχωρίστε και να νιώσετε μοναδικοί, οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Κολοκοτρώνη 17 και πιο συγκεκριμένα στο "The New Yorker Perfumes".


Μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος, η αίσθηση ενός... ανθισμένου κήπου θα σας κάνει να ανακαλύψετε ένα αρωματοπωλείο διαφορετικό από αυτά που γνωρίζατε ως τώρα.

Το "The New Yorker Perfumes" χαρίζει ευωδία και τόνωση της αυτοπεποίθησης, με μοναδικά αρώματα και προϊόντα ομορφιάς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Με εξυπηρετικό προσωπικό που θα σας βοηθήσει στην επιλογή που σας ταιριάζει, σας προσφέρει γυναικεία και ανδρικά αρώματα μέσα από μία τεράστια ποικιλία για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς ή για να κάνετε ένα όμορφο και οικονομικό δώρο.

Λουλουδένια, φρουτώδη, πικάντικα είναι κάποιες από τις κατηγορίες που θα συναντήσετε ενώ η ένταση του κάθε αρώματος μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση σύμφωνα με τα δικά σας θέλω.

Όλα τα αρώματα μπορούν να γίνουν αντίστοιχα body lotion, shower gel, body butter, aftershave, hand cream και hair mist.

Εξασφαλίστε διάρκεια και ποιότητα στο άρωμα της επιλογής σας, σε έναν χώρο που φτιάχτηκε για να... συναρπάζει τις αισθήσεις.