Η Black Firday μας αρέσει, δεν μας αρέσει τόνωσε την αγορά της Πάτρας και της έδωσε μια ζωηράδα και μία κίνηση που δεν είχε τις προηγούμενες ημέρες. 

Κόσμος στο κέντρο, δεκάδες παρέες με μία ή και δύο σακούλες ή ακόμα και περισσότερες από ψώνια στα καταστήματα που είχαν κάνει νωρίτερα και γενικότερα ένα γιορτινό κλίμα στην αγορά που ήρθε για να δέσει με τις μεγάλες προσφορές που έχουν οι βιτρίνες τόσο των μικρομεσαίων μαγαζιών, όσο και αυτές των αλυσίδων, στο όνομα της ημέρας. 

Βέβαια, όπως μας έλεγαν και οι παράγοντες της αγοράς που ζουν από το πρωί αυτό το κλίμα της Μαύρης Παρασκευής, αλλά και όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, κάνοντας μία βόλτα στο κέντρο της Πάτρας και στα μαγαζιά της, δεν υπάρχει αυτή η φρενίτιδα που υπήρχε στο πρώτο έτος ή στο δεύτερο έτος του ξενόφερτου αυτού εθίμου, με τον κόσμο να στριμώχνεται, όμως η κίνηση σίγουρα έχει αυξηθεί κατακόρυφα, σε σύγκριση τουλάχιστον με τις προηγούμενες ημέρες. 

Κίνηση σε όλα τα είδη, στα καταστήματα ρουχισμού, στα μαγαζιά με γυναικεία καλλυντικά και φυσικά στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά είδη. 

Δείτε το κλίμα στην αγορά και στα καταστήματα της Πάτρας, έτσι όπως τον κατέγραψε ο φακός του patrasevents.gr.