Η επιτυχία της χτύπησε την πόρτα απρόσμενα και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να την μάθουν όλοι και να την αγαπήσουν για τη δουλειά της, αφού η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» έχει καθηλώσει το κοινό.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Μαρίνα της σειράς του ΑΝΤ1, μίλησε για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν στα επόμενα επεισόδια, για τη σχέση της με τον Μιχάλη και για το αν υπάρχουν συζητήσεις για να συνεχιστεί η σειρά και τρίτη σεζόν.

Στο κομμάτι της σειράς, τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσετε;

«Πολλές, σταδιακά έχουμε την αποκάλυψη της Μάρθας ατή Μαρίνα, κάτι που θα την καταρρακώσει. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, δεν θες να πιστέψεις ότι σε έχει εξαπατήσει. Η Μάρθα δεν έδωσε ποτέ κακά δείγματα, πάντα στήριζε τη Μαρίνα, αλλά από πίσω, όπως αποδεικνύεται, είχε άλλα κίνητρα. Ακόμη θα βρεθεί π Κάτια, οπότε από τη μία π Μαρίνα θέλει να τη βρει, από την άλλη δεν της είναι ευχάριστο και εύκολο να ξεχάσει τα όσα έχουν γίνει.

Με τον Μιχάλη και τη Μαρίνα τι θα συμβεί;

«Υπήρχε και υπάρχει ένας ερωτισμός και το μόνο που απομένει είναι να δούμε πόσο θα αντέξει η Μαρίνα να κάνει το σωστό».

Υπάρχουν συζητήσεις για το αν η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν;

«Θεωρητικά, με τέτοια τηλεθέαση, θα μπορούσε να συνεχιστεί... Είναι αρκετά νωρίς για να γίνουν συζητήσεις, αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα έπαιρνα την απόφαση να συνεχίσω για τρίτη χρονιά. Θεωρώ ότι είναι μία εξαιρετική σειρά, που έλειπε από την απογευματινή ζώνη, που δεν θυμίζει καθημερινό σίριαλ και που καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί ενώ βρίσκεται στο πικ της. Όλο αυτό που έζησα ήταν και είναι δώρο θεού, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν όταν βρίσκονται ακόμη στην κορυφή».

Μετά τον ρόλο της Μαρίνας - και αυτή τη μεγάλη επιτυχία - που έζησες, τι θα ήθελες να ακολουθήσει;

«Θέλω πολύ να κάνω θέατρο, ωστόσο δεν κλείνω το κομμάτι της τηλεόρασης. Αν ξανακάνω, θέλω να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό».

Κωμωδία;

«Ναι, μία ωραία κωμωδία ή έναν πιο σκοτεινό χαρακτήρα, κάτι τελείως κόντρα από το καλό κορίτσι. Θέλω να πειραματιστώ, είναι το επόμενο στάδιο», είπε στο tv kous kous.