Ο Μπο βαδίζει ήδη στα 46 του χρόνια και είναι καλύτερος από ποτέ. Ο τραγουδιστής διαθέτει μια φυσική κατάσταση και εμφάνιση που θα ζήλευαν πολλού άντρες. O Bo στο γυμναστήριο πέταξε τη μπλούζα και αποκάλυψε εκτός από τους κοιλιακούς του και αρκετά πράγματα για τον ίδιο, στον Στέφανο Κωσνταντινίδη από τη Φωλιά των Κου Κου, όπως αναφέρει το zappit.

“Έχω κλείσει τα 45 και πάω στα 46. Αυτή τη στιγμή είμαι 93 κιλά και έχω 5,8% ποσοστό λίπους. Κάνω ειδική διατροφή συνέχεια, ασταμάτητα. Κάνω προπόνηση 4 με 5 φορές την εβδομάδα. Δεν έχω μάθει να κολυμπάω, δεν θέλω. Στην παραλία με τον Ντάνο πάω για τη λεζάντα. Λίγο κορμί, λίγο λαδάκι, λίγο να το παίξουμε.

Δεν ξυρίζομαι μόνος μου ούτε για πλάκα. Σίγουρα πηγαίνω για ξύρισμα κάθε εβδομάδα. Σίγουρα είναι ωραία να περιποιήσε τον εαυτό σου. Δεν μου αρέσουν αυτά τα κλισέ “εγώ είμαι άντρας” Τι θα πει είσαι άντρας; Μια στο τόσο θα πάρω τις τρίχες μου με τη μηχανή γιατί οικογενειακά έχουμε πολύ τρίχα, είμαστε αρκουδοκατάσταση. Μου αρέσει να προσέχω τον εαυτό μου και αυτό το απέκτησα μετά το παιχνίδι που είδα την αλλαγή.

Το σεξ είναι πάρα πολύ καλό στη ζωή μας. Μας βοηθάει να έχουμε καλή ψυχική υγεία και ηρεμία.

Μου λείπε πολλά χρόνια ένα παιδί, αλλά πριν το παιδί μου λείπει ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνω το παιδί”, εξομολογήθηκε ο Μπο.

Για την επιστροφή του στο Survivor, ο Bo λέει: “Με την κατάλληλη συμφωνία θα δεχόμουν να πάω στο Survivor All Star. Αν δεν είναι ο Ντάνος δεν θα έχει νόημα να γίνει”.