Ο Γιώργος Ρώρος σε επιστολή του αναφέρει τα παρακάτω:

"Με την παρούσα επιστολή μου σας κάνω γνωστή την παραίτησή μου από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας μετά από 23 συνεχή χρόνια παρουσίας μου στο φορέα.

Η παραίτησή μου έρχεται κατόπιν έντονου προβληματισμού, ωρίμου σκέψεως, αλλά και ανάμεικτων συναισθημάτων, καθώς πλέον λόγω και της ενασχόλησής μου με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως επικεφαλής της παράταξης "ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ" είναι αδύνατον να αντεπεξέλθω στις αυξημένες μου υποχρεώσεις.

Πιστεύοντας ακράδαντα στο ρόλο του θεσμικού μας φορέα, τον οποίο υπηρέτησα με συνέπεια και υπευθυνότητα ανελλιπώς από το 1996 και θεωρώντας ότι σε μία τόσο σημαντική θέση δεν χωρούν εκπτώσεις αποφάσισα να παραδώσω τη «σκυτάλη» στο αναπληρωματικό μέλος της παράταξής μας «Ενωτική Παρέμβαση», Γιώργο Βαγενά έχοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τον εμπορικό κόσμο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με την ίδια αγάπη και πάθος.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα και να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου που διαχρονικά με την ψήφο τους με αναδείκνυαν στο Δ.Σ.

Γνωρίζετε ότι λειτούργησα πάντα προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ η παράταξή μας πάλεψε με νοοτροπίες και κατεστημένα, κατέθεσε προτάσεις και ήταν πάντα παρούσα στις μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις.

Οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το Δ.Σ. και κάθε έναν σύμβουλο ξεχωριστά για την αγαστή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, τους διοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και όλους όσοι με στήριξαν.

Θα είμαι πάντα «παρών» σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Νομού μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν σκληρά στα χρόνια της κρίσης από οποιαδήποτε θέση κι αν μου εμπιστευτεί ο λαός της Πάτρας.

*Υπεύθυνος για την παράταξη "Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση" θα είναι ο επί χρόνια επιμελητηριακός σύμβουλος επιχειρηματίας Γιάννης Τζερμπίνος."