Για άλλη μια φορά η λαοφιλής Samantha Fox, σέξι όσο ποτέ, ανέλαβε να διασκεδάσει όσους παρευρεθήκαν στο disco room το βραδύ της παρασκευής  θυμίζοντας σε  όλους τους λόγους για τους οποίους αποτέλεσε την απόλυτη αντρική φαντασίωση από την δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα.

Η Σαμάνθα Φοξ,εμφανίστηκε στο νυχτερινό μαγαζί και ξεσήκωσε τους τυχερούς που βρεθήκαν κοντά της,  στη μια και μοναδική εμφάνιση στην Πάτρα, μαζί με το συγκρότημα Ζante dilemma. 

Επιτυχίες όπως: Touch me, Nothing's gonna stop us now, I Surrender, Do Ya Do Ya (Wanna Please Me), Ι Only Wanna Be with You και Call me , ερμήνευσε η ίδια με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν .

Στους ανθρώπους που και χθες το βραδύ ήταν δίπλα της όπως σε κάθε εμφάνιση η σύντροφος και  μάνατζερ της, Μίρα Στράτον για την όποια, όπως δήλωσε στην συνέντευξη στο Patras events και στην Ελένη Βασιλόπουλου, είναι ο άνθρωπος που αγάπα και την ολοκληρώνει ,η οικογένεια της.

Εξίσου εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του  ελληνικού συγκροτήματος zante dilemma, τα μέλη του οποίου είναι στενοί συνεργάτες και φίλοι της Samantha ενώ την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχαν αναλάβει οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Kiss fm .
Στο νυχτερινό μαγαζί βρεθήκαν αρκετοί γνωστοί Πατρινοί  των ΜΜΕ, του επιχειρηματικού κόσμου, άλλα και φαν της,  από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Μπορεί να έχουν περάσει κάποιες δεκαετίες από τότε που τραγουδούσε το «Touch Me», ένα από τα κομμάτια που την ανέδειξαν, όμως η Samantha Fox συνεχίζει να συναρπάζει τα πλήθη όπου εμφανίζεται όπως αποδεικνύει και ο φωτογραφικός φακός του Patras events.

Ρεπορτάζ - Γεωργία Κοσμά