Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Young Bartenders στο πλαίσιο του W- Eat Spirit που έγινε στην Πάτρα, το περασμένο διήμερο, στο χώρο του Royal. 

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και είναι χαρακτηριστικό ότι ξεπέρασαν τις 35, ενώ στην τελική φάση του διαγωνισμού πήραν μέρος τελικά 17 διαγωνιζόμενοι, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν από την Πάτρα. Οι υπόλοιποι ήταν από διάφορα μέρη της Ελλάδος και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Στο διαγωνισμό, που διοργάνωσε η Ένωση Bartenders Ελλάδος δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι bartenders ηλικίας από 18 έως 26 ετών.  

Το πρώτο βραβείο στις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν οι συμμετέχοντες το πήρε ένας Γιαννιώτης Bartender o Θεοφάνης Μελιγγιώτης, ενώ το δεύτερο ο Πατρινός Θεόδωρος Πάσκος. Τα κοκτέιλ που παρουσίασαν οι διαγωνιζόμενοι ήταν εντυπωσιακά, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε γεύση, ενώ όσοι συμμετείχαν έδειξαν ότι το bartending στην Ελλάδα έχει μέλλον.

Ο έμπειρος bartender Ευθύμης Κουσαρίδας μέλος της κριτικής επιτροπής μιλώντας για το διαγωνισμό στο patrasevents.gr τόνισε τα εξής: "Παρόλο που συνήθως στους διαγωνισμούς των νεαρών bartenders το επίπεδο είναι πιο χαμηλό σε σύγκριση με τους άλλους που συμμετέχουν πιο έμπειροι επαγγελματίες, αυτή τη φορά ήταν ανταγωνιστικό και τα κοκτέιλ που παρουσίασαν οι συμμετέχοντες, ήταν αρκετά εντυπωσιακά".