Μπαράζ κλοπών έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Τριών Ναυάρχων της Πάτρας, γεγονός που έχει αναστατώσει τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής. 

Το τελευταίο κρούσμα, σημειώθηκε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο της περιοχής, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι παραβίασαν τον χώρο και αφαίρεσαν από εκεί υπολογιστές και έναν ηλεκτρονικό εξοπλισμό. 

Πριν από αυτό το περιστατικό, διαρρήξεις είχαν σημειωθεί σε ένα κατάστημα εστίασης και σε ένα πρακτορείο. Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο της Πάτρας και τα συνεχή κρούσματα έχουν αναστατώσει τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Τριών Ναυάρχων, αλλά και τους ένοικους που μένουν στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η περιοχή δεν έχει επαρκή αστυνόμευση και για αυτό συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά, ενώ το σκοτάδι που κυριαρχεί στον πεζόδρομο, χωρίς να υπάρχει ο ανάλογος φωτισμός όταν η νύχτα πέφτει, διευκολύνει την παραβατικότητα και τους επιτήδειους.

Έτσι, κάτοικοι και καταστηματάρχες ζητούν από την αστυνομία να πάρει μέτρα όχι μόνο κατασταλτικά, αλλά και μέτρα που να λειτουργούν αποτρεπτικά, με συχνή αστυνομική παρουσία και περιπολίες στην περιοχή από τα μεσάνυχτα και μετά.