Ένα από τα διασημότερα supermodels στον κόσμο, ενεργή ακτιβίστρια, πρόσφατα YouTuber και μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Υπάρχει κάτι που η Ναόμι Κάμπελ δεν μπορεί να κάνει; Μάλλον όχι.

Με αυτά τα λόγια περιγράφει τη «γαζέλα της πασαρέλας», Ναόμι Κάμπελ, το περιοδικό i-D, στη συνέντευξη που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογράφιση για ένα από τα έξι εξώφυλλα του νέου τεύχους. Στα 49 της χρόνια, η ιέρεια της μόδας παραμένει πανέμορφη και γοητευτική και διατηρεί αψεγάδιαστο το απίθανο παρουσιαστικό της, που την κατέταξε στα original top models των 90s και την ανέδειξε σε διαχρονική φιγούρα στον παγκόσμιο χάρτη του μόντελινγκ, όπως αναφέρει το bovary.

Σε μια από τις φωτογραφίες που η Ναόμι Κάμπελ δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε την ίδια να ποζάρει με ένα απλό, μαύρο σικάτο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω. Το highlight του κάδρου; Φυσικά, τα φίδια που αγκαλιάζουν το σώμα του μοντέλου και δίνουν μια wild νότα στη φωτογραφία, κάνοντάς τη να μοιάζει με αληθινό έργο τέχνης. Κόβει την ανάσα!