Συνελήφθη τελικά ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητη με το ΙΧ του μια 49χρονη γυναίκα στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το αυτοκίνητο που αργά το απόγευμα της Κυριακής παρέσυρε και εγκατέλειψε μια 49χρονη γυναίκα στην οδό Πολυμέρη και προχώρησαν στην σύλληψη του 45χρονου οδηγού, ο οποίος αδικαιολόγητα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίσθηκε από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Συνελήφθη και ο 36χρονος συνοδηγός

Στο ίδιο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν και ένας 36χρονος φίλος του οδηγού. Και οι δύο έχουν ήδη συλληφθεί και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Βόλου, κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στον οδηγό του αυτοκινήτου, από τα κομμάτια του οχήματος που είχαν απομείνει στην άσφαλτο μετά την παράσυρση της 49χρονης γυναίκας και διαπίστωσαν το χρώμα και την μάρκα του αυτοκινήτου.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 49χρονη

Παράλληλα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 49χρονης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ χθες χειρουργήθηκε στη λεκάνη της και στο διάφραγμα. Η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά σοβαρή, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιατρών έχει σταθεροποιηθεί.