Ήταν όπως το περιμέναμε...

Ένα event που άξιζες να χαλάσεις το βράδυ της Κυριακής σου, να βγεις από το σπίτι σου και να βρεις καταφύγιο εκεί που σε καλούσαν οι δυνατοί ήχοι, οι αλλαγές, τα beats της μουσικής που πραγματικά αγαπάς. Της dance ηλεκτρονικής μουσικής.

Δεν ήσουν ο μόνος. Αν πήγαινες στο αγαπημένο Disco Room της Αγίου Ανδρέου, εκεί θα έβλεπες και δεκάδες ακόμα Πατρινούς μικρούς και μεγάλους να βρίσκονται εκεί, ακριβώς για τον ίδιο λόγο που πήγες και εσύ.  

Fans της ηλεκτρονικής μουσικής που είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα, από το Αίγιο, από την Ναύπακτο και άλλα μέρη γύρω από την Πάτρα μόνο και μόνο για να είναι εκεί και να μην χάσουν αυτή την βραδιά. 


Μιλάμε φυσικά για το πάρτι του Outbox που έγινε στο Disco Room το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα, με guests τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, τον Manolaco, τον Mikee και τον Christian Cambas.

Τα ονόματα και μόνο των τριών αυτών dj's προϊδέαζαν ότι η βραδιά θα ήταν διαφορετική, από αυτές που δεν έχουμε συνηθίσει να γίνονται στην Πάτρα. Και φυσικά οι προσδοκίες όλων όσων άκουσαν μέσα στη νύχτα της Κυριακής τις σειρήνες που έρχονταν από το Disco Room ακριβώς μέσα στα τύμπανα των αυτιών τους και δεν μπορούσαν να αντισταθούν στους ήχους και στις φωνές που έβγαιναν από τα decks, δικαιώθηκαν και με το παραπάνω. 

Όσο κυλούσε η νύχτα τόσο καλύτερη γινόταν. Την αρχή την έκαναν, ο Toti και ο Hutt που πρόσφεραν με τη μουσική τους την εισαγωγή σε αυτή το πάρτι των χτύπων, των αλλαγών και των ήχων.


Ακολούθησε το κύριο μέρος. O Manolaco από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στα decks ξεσήκωσε τον κόσμο, μην αφήνοντας τον στιγμή ήσυχο να ξαποστάσει και να σταματήσει έστω και για λίγο να χορεύει.

Η μουσική του δελεαστική, γοητευτική σε συνέπαιρνε. Ο Mikee απογείωσε στη συνέχεια το κέφι και την διασκέδαση με τους ρυθμούς του, δείχνοντας την αξία του και στην Πάτρα γιατί θεωρείται ο καλύτερος και ο μοναδικός στο είδος του, πάνω σε αυτό που κάνει. Και ο Christian Cambas

Αυτός βγήκε στο τέλος, εκεί κατά τις 4 η ώρα, με ένα γεμάτο μαγαζί και πήρε αυτό που είχαν "κτίσει" οι δύο προηγούμενοι και το "εκτόξευσε" σε άλλη διάσταση, σε άλλο κόσμο, σε άλλο πλανήτη, με τους ακόμα πιο δυνατούς ήχους και τα beats που κρύβει στη μουσική του.


Και όλοι αυτοί που βρήκες εκείνο το βράδυ της Κυριακής στο καταφύγιο του Disco Room και ταξίδεψαν μαζί σου σε μία ποικιλία ηχοχρωμάτων και χτύπων, το ξημέρωμα ήταν εκεί. 

Μαζί σου, έχοντας γίνει παρέα με σένα. Γιατί η αγάπη για τη μουσική σε τελική ανάλυση ενώνει. Και τέτοιες βραδιές αξίζει να έχει η νύχτα της Πάτρας. Outbox ακούς; Περιμένουμε την επόμενη. Το στοίχημα κερδήθηκε. Η βραδιά ορόσημο γι' αυτό που θέλεις να ξεκινήσεις στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Έτσι δεν είναι;