Με δικό του περίπτερο συμμετείχε ο Δήμος Ερυμάνθου στο 22ο Forum Ανάπτυξης - Μoney Show Patras 2019 που διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Αστήρ» το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου. Το περίπτερο από το οποίο προβάλλονταν τοπικά προϊόντα της περιοχής, αλλά και τα αξιοθέατα του Δήμου επισκέφθηκαν και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον αρκετοί πολίτες, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και φορέων.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου που στήριξαν με την συνεχή τους παρουσία τη συμμετοχή στο πολυσυνέδριο, ενώ παρέστη στην τελετή των εγκαινίων, απευθύνοντας χαιρετισμό. Ο κ. Μπαρής συνεχάρη τους διοργανωτές όχι μόνο για τις ενδιαφέρουσες συνεδριακές εκδηλώσεις, αλλά και για το θέμα που επελέγη φέτος κι αφορούσε τις έξυπνες λύσεις και τον ψηφιακό κόσμο.   Όπως είπε «η Τοπική Αυτοδιοίκηση παρά τους ελάχιστους πόρους που διαθέτει και την πενιχρή χρηματοδότηση οφείλει να κάνει ψηφιακά άλματα για να προλάβει το τρένο της ανάπτυξης. Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών αποτελεί προτεραιότητά μας, καθώς δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης πόρων και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες μας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, ενώ πρέπει να κινηθούμε όλοι και στην κατεύθυνση άρσης των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων που εντείνουν τον αποκλεισμό των μικρών, κυρίως, Δήμων».

Ακόμη, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου παρακολούθησε εκδήλωση που αφορούσε τις έξυπνες πόλεις, καθώς και τη συνεδρία του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Κ.Υ. Χαλανδρίτσας με θέμα «Έξυπνες Λύσεις για το περιβάλλον».