Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Κίνησης «Πρόταση» το πρώτο βιωματικό εργαστήριο παιδιών 4 - 7 ετών μαζί με τους γονείς τους. Όλοι οι συμμετέχοντες, παιδιά, γονείς, εμψυχωτές, με ιδιαίτερη προσμονή, ξεκίνησαν και φέτος ένα δημιουργικό ταξίδι αναζήτησης, έκφρασης, προβληματισμού, αλληλεπίδρασης και ενδυνάμωσης με κύρια εργαλεία το παιχνίδι, τη συζήτηση, τη ζωγραφική, τις κατασκευές και το παραμύθι.

Η γνωριμία και η εξοικείωση με το χώρο, αποτέλεσαν τους βασικούς θεματικούς άξονες του πρώτου εργαστηρίου, ως απαραίτητα στοιχεία για τη σύνδεση και την ελεύθερη έκφραση των μελών στα πλαίσια της ομάδας. Αξιοποιώντας βιωματικές διεργασίες όπως το παιχνίδι, τη μουσικοκινητική και τη συζήτηση, τα μέλη αλληλοσυστήθηκαν, εξέφρασαν τις προσδοκίες τους και διερεύνησαν τις επιθυμίες τους σε σχέση με τη θεματολογία των φετινών εργαστηρίων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με χαρούμενη διάθεση, ικανοποίηση και προσμονή για το επόμενο εργαστήριο, το Σάββατο 14/12/2019 και ώρα 17:00-19:00.