Για πρώτη φορά τα κρασιά, οι μπύρες και τα αποστάγματα της Δυτικής Ελλάδας στις συνταγές των Bartenders  στον 11ο Πανελλήνιο διαγωνισμό.

Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Ο ΣΚΕΑΝΑ μέσα  από το φιλόδοξο  project W-ɘat διοργανώνει την ενότητα W-ɘat spirit.

Πάνω  από 15 εκθέτες τοπικών οίνων, μπύρας και αποσταγμάτων, παράλληλα με τα σεμινάρια master classes,  θα δώσουν στο κοινό την δυνατότητα να γευθούν το 2ήμερο και να γνωρίσουν τα προϊόντα τους.

Την Δευτέρα 25 και ώρα 12.00 -14.00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα "Προφίλ καταστημάτων - διαχείριση παραπόνων". Η Ι. Πουλάκη, Επίκουρος Kαθηγήτρια , η Ε. Χατζοπούλου, Ακαδημαίκή Yπότροφος και η Μ. Πετροπούλου, Υπεύθυνη ψηφιακού Αποτυπώματος  Κοινωνικής  Μέριμνας Πανεπιστημίου Πατρών, με τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ, Σ. Στεργίου, θα μιλήσουν για τις ανάγκες της επόμενης ημέρας στην εστίαση.

Αμέσως μετά το σεμινάριο του Α. Ματθίδη, πρόεδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων το οποίο είναι ήδη over booked.

Over booked είναι ήδη και το σεμινάριο των Α. Τζούδα και Α. Ξένου «Κάνοντας το κρασί εύκολο».

Οι finalist μεγάλων και παγκόσμιων διαγωνισμών bartenders θα μεταδώσουν τα μυστικά των cocktails στο κοινό.

Την δεύτερη ημέρα, Τρίτη 26, ο 11ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Young Bartenders, με σημαντικούς κριτές και πολλές δοκιμές κοινού από τις δημιουργίες των διαγωνιζομένων.

Η νέα γενιά Bartenders αναδύεται από την Πάτρα.

Μια μεγάλη 2Hμερη γιορτή που έχει σαν στόχο την ανάδειξη των τοπικών spirits και όχι μόνο…