Ικανοποιημένος για τη δεύτερη νίκη του Προμηθέα αλλά όχι από την εμφάνιση για τέταρτη σερί αναμέτρηση, ήταν ο Μάκης Γιατράς μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου. Ο προπονητής των Πατρινών πάντως δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τα πόσα έχει πετύχει ήδη ο Προμηθέας τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του μετά την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους»:

«Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχαμε 0 φάουλ και είχαμε δεχθεί 5 ή 6 αιφνιδιασμούς, που σημαίνει ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και νομίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο. Με την ποιότητα κάποιων παικτών και κάποια ατομικά καλάθια καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε, έκλεισε ένας πρώτος κύκλος δύσκολων αγώνων, θα ξεκουραστούμε 2 μέρες και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, παρότι η ώρα (15:45) δεν προσφέρεται για μπάσκετ. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ένα παιχνίδι που ήταν κοντά στο σκορ και με πολλές ωραίες φάσεις.

Σε ερώτηση σχετικά με τη γεύση που του αφήνει αυτή η δύσκολη σειρά αγώνων που ολοκληρώθηκε:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας στο 7DAYS Eurocup, έχουμε περάσει στην επόμενη φάση, βρισκόμαστε στους 4 του κυπέλλου και στη 2η θέση στην Ελλάδα. Το μόνο που με στεναχωρεί ότι δεν παίζουμε το όμορφο μπάσκετ που επιθυμούμε.

Σε ερώτηση για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

Η βαθμολογική σημασία δεν είναι τόσο μεγάλη. Πέρυσι η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη κι εμείς τέταρτοι, αλλά είναι πάντα θέμα γοήτρου, καθώς κι οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν.

Σε ερώτηση σχετικά με ποιον αντίπαλο επιθυμεί στο κύπελλο:

Δεν προτιμάω κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο. Σκοπός του Προμηθέα είναι να πάρει το Κύπελλο. Δεν είναι στόχος μας να πάμε απλά στον τελικό, αλλά να πάρουμε το Κύπελλο».