Όλες οι γυναίκες φημολογείται ότι φαντάζονται από μικρές την ημέρα του γάμου τους. Σχεδόν όλες, αφού υπάρχουν και τρία ζώδια τα οποία έχουν κατά κύριο λόγο διαφορετικά όνειρα.

Δίδυμος: Θέλει να αισθάνεται μόνιμα επιθυμητή και επιθυμεί να επιβεβαιώνεται συνεχώς έχοντας πολλούς άντρες να τη φλερτάρουν. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δε θέλει να δεσμευτεί γιατί θα σκοτώσει την αυταρέσκειά της. Ακόμη κι αν παντρευτεί είναι εκείνη που θα απιστήσει εύκολα ή θα χωρίσει ακόμη πιο εύκολα από κάποιες άλλες. Η Δίδυμος θέλει να εισπράττει συνεχώς κοπλιμέντα, έρωτα αγάπη και θαυμασμό αλλά από διαφορετικούς άντρες. Αν δείτε σπανίως Δίδυμο σε μακροχρόνια μονογαμική σχέση είναι νευρωτική.

Σκορπιός: Η υπερσεξουαλικότητά της δε μπορεί να ικανοποιηθεί από έναν και μόνο άντρα και για πάντα. Κάποια στιγμή η Σκορπιός θα τον βαρεθεί γιατί στα πιο τρελά όνειρά της έχει ένα αντρικό χαρέμι στη διάθεσή της να ικανοποιεί τις ερωτικές της επιθυμίες ανά πάσα στιγμή. Και να παντρευτεί, θα ονειρεύεται όργια, ενώ ο άντρας της πρέπει να είναι πραγματικά ένα ενεργό ηφαίστειο μέχρι τα βαθιά του γεράματα για να την ικανοποιήσει. Αν πάλι δείτε καμια παντρεμένη Σκορπιό, μάλλον θα έρχεται συχνά στο σπίτι ο υδραυλικός.

Τοξότης: Είναι η γυναίκα που δεν πιστεύει ότι ο γάμος λειτουργεί, βαριέται εύκολα και σαφώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει μοναξιά, αλλά ελευθερία. Επίσης δεν μεγαλώνει ποτέ, επομένως δεν αισθάνεται ποτέ έτοιμη για να αποκτήσει τις ευθύνες μιας συζύγου ή μιας μητέρας γιατί είναι πολύ απασχολημένη με το να διεκδικεί ισότητα, να διαδηλώνει για τα δικαιώματά της και για να μάχεται υπέρ των αδυνάτων. Αν πάλι μια Τοξότης παντρευτεί θα είναι πραγματικά πολύ δυστυχισμένη και οπωσδήποτε δεν θα το αντέξει για πολύ.