Sold out ήταν από ότι μάθαμε και τις δύο βραδιές (20 και 21 Νοεμβρίου) η παράσταση "Οι κάτω από τα αστέρια" στο θέατρο act. 

Πρόκειται για μία από τις πιο συγκινητικές παραστάσεις που έχουν έρθει τους τελευταίους μήνες στην πόλη μας και το αξιοσημείωτο σχετικά με αυτήν, είναι ότι αποτελεί δημιουργία ενός Πατρινού που έγραψε το σενάριο - κείμενο του έργου, του Τηλεμαχου Τσαρδάκα. 

Στην παράσταση που έχει παιχθεί με επιτυχία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, πρωταγωνιστεί η Πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, ενώ στη σκηνοθεσία είναι και η Άρτεμις Γρύμπλα. 

Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας έγραψε την απόλυτη σύγχρονη ερωτική ιστορία, με ορίζοντα το φως του έναστρου ουρανού και με φόντο κάποιο νησί του Αιγαίου, όπου γνωρίζονται οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας, η Μενίτα και ο Νικολής.

Είναι ένα έργο που μας θυμίζει την πρώτη αγάπη και μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να μας κάνει να αισθανθούμε ζωντανοί, παρασέρνοντάς μας σε ένα υπέροχο νοσταλγικό, ερωτικό ταξίδι. Η παράταση που έχει σημειώσει επιτυχία όπου και αν έχει ανέβει, θα ξαναπαιχθεί στην Πάτρα και στο θέατρο act στις 27 Νοεμβρίου.