Στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου και του Παύλου Χαϊκάλη θα δούμε το φετινό χειμώνα τον Αχαιό ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο

Ο 32χρονος που έγινε γνωστός μέσα από τις επιτυχίες που είχε στο "Μπρούσκο" και κυρίως στο "Τατουάζ" στην τηλεόραση, αυτή τη φορά θα κάνει ένα Ρομά, σε μία επίκαιρη όσο και κωμική παράσταση, με τίτλο "Βρε Καλώς τους". 

Το έργο ανεβαίνει στο θέατρο Βρετάνια και πρόκειται για μία κωμωδία των Γκάι Λαουρέντ και Μαρκ ντι Σοβερόν. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης και πέρα από τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Παύλο Χαϊκάλη, παίζει και η Μαρία Σολωμού. 

Η υπόθεση αφορά έναν αριστερό διανοούμενο που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και αναγκάζεται να φιλοξενήσει στο πολυτελές σπίτι του μια οικογένεια Ρομά.

Η Μαρία Σολωμού κάνει τον κυρίαρχο ρόλο της «κουλτουριάρας» συζύγου του καθηγητή, ενώ ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει ένα ρόλο – κλειδί, ο οποίος για τις ανάγκες της δικής του ζωής, υποδύεται τον Ρομά για να εξασφαλίσει κι αυτός στέγη.

Ο Αχαιός ηθοποιός, μετά την επιτυχία που είχε στο πλευρό του Κώστα Σπυρόπουλου και του Γιάννη Σταρόβα, στο περίφημο "Toc Toc" που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το περασμένο καλοκαίρι στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, πρόκειται να έχει μία ακόμα εμφάνιση που θα συζητηθεί στη θεατρική Αθήνα, δείχνοντας ότι το ταλέντο δεν χάνεται. 

Ο ίδιος, πάντως, παρά την επιτυχία του παραμένει αρκετά προσγειωμένος και ταπεινός.